Tipovi osobnosti

Je li naše ponašanje određeno našim rođenjem ili se sve u životu na sve možemo prilagoditi? Ili je istina negdje između? Saznajte zašto je nužno poznavati sebe (svoju osobnost) kako bi razumjeli koje aktivnosti i poslovi nam bolje leže. Tek kad osvijestimo postojanje različitih tipova osobnosti, možemo razumjeti i prilagoditi svoje ponašanje u skladu s njihovim očekivanjima, prodati, prezentirati ili jednostavno pravilno komunicirati u poslu ili svakodnevnom životu sa svima. Ne očekujte da će se ljudi prilagoditi vama, budite mudri i postanite vi ta osoba koja se može prilagoditi svima.

Formula uspjeha

Iako je definicija uspjeha drugačija za svakog od nas, gotovo da nema osobe koje ne želi biti uspješna. Uspjeh je dostižan za svakog od nas i jedino što je potrebno pronaći svoju formulu. Ako ste uvjerenja da se uspjeh događa sam po sebi ili da će biti onako kako nam je suđeno, u pravu ste. (samo vas molimo da napustite ovu web stranicu i ne čitajte dalje).Uspjeh se ne događa slučajno već je posljedica poduzimanja pravih koraka. Znate li koji su to koraci?

Otporni na stres

“Samo duboko dišite i brojite do 10”, ovo zaista može pomoći kad ste pod stresom, no je li moguće ne biti pod stresom? Sanje stresa je prirodna reakcija kojom naš organizam želi nešto postići, a današnji tempo života jednostavno nas može dovesti u tu situaciju. Ključno je ono što se događa u našoj glavi, ključno je da osvijestimo koja uvjerenja nam pomažu ili odmažu kada je stres u pitanju. Životne situacije je nemoguće izbjeći, ali uvijek možemo odabrati kako ćemo na njih gledati. Upravo taj pogled određuje kada i koliko ćemo biti otporni na stres.

Postanite gospodar svog vremena

Poznajete li ljude kojima uvijek nedostaje malo vremena da nešto završe? Jeste li čuli da netko kaže “Nemam vremena”? Kako je to moguće kada svi imamo isto vremena, 24 sata na dan. Ako vi niste gospodar svog vremena, budite sigurni da će se naći netko tko će vašim vremenom upravljati umjesto vas. Naučite osnovna pravila upravljanja svojim vremenom i osigurajte svaki dan vrijeme za ono što vam je zaista važno.

Zainteresirani?

Kontaktirajte nas za dodatne informacije

kontakt

Što mudri misle o razvoju?

Uvijek imajte na umu da je vaša odluka da uspijete važnija od bilo čega drugog.

Abraham Lincoln

Naše najjače oružje protiv stresa je naša mogućnost da odaberemo jednu misao nad drugom.

William James

Ništa nije naše, osim vremena.

Johann Wolfgang von Goethe