Coaching

Pružamo individualni i grupni (timski) coaching za djelatnike i voditelje čime unapređujemo njihovu učinkovitost. Koristimo isključivo individualni pristup sukladno procjenama kojima identificiramo uobičajene obrasce ponašanja te razlike u precepciji i načinima razmišljanja te tako svima uključenima pružamo mogućnost otvorenog razmišljanja i rada na način koji proizvodi bolje rezultate.
Razvojem svijesti o sebi a temeljem njihovih potreba, pojedincima u coachingu dajemo mogućnost razvoja iznad njihovih dotadašnjih mogućnosti.

Savjetovanje pri zapošljavanju

„Ne šaljite slona da obavi posao u staklani, velika je vjerojatnost da će nešto polomiti“. Koliko god nam se ova izjava čini logičnom prilikom zapošljavanja je često zanemarujemo. Prepoznavanjem osobnosti,vrijednosti i vještina potencijalnih kandidata pomoći ćemo vam pri izboru prave osobe za pojedino radno mjesto. Tražite li osobu za radno mjesto koje odlučuje o rezultatima vaše tvrtke (najboljeg prodavača, prodajnog savjetnika, voditelja tima) rado ćemo vam svojom stručnošću i iskustvom pomoći u odabiru.

Inspirativno govorništvo

Ljudi nisu strojevi i ne isporučuju uvijek jednake perfomanse. Svi mi, pa i oni najbolji imaju trenutke kada je motivacija na rezervi, kada ne vidimo izlaz,kada rezultati padaju, ili kada počinjemo sumljati u sebe i svoje postupke. Tada nam je više nego ikad potrebna doza pozitivne enrgije, primjer da je nešto moguće, da smo na pravom putu. Dopustite da budemo iskra koja će zapaliti motivacijsku vatru kod vas i vaših djelatnika.

Zainteresirani?

Kontaktirajte nas za dodatne informacije

KONTAKT